Project Description

Apex Cardiology Clinic

Project Type: Healthcare

Designer: Monica Jeffers Interior Design

Location: Surrey

This award-winning clinic was designed to meet the client’s functional needs while forgoing the typical clinical style for an elegant and sophisticated design. Located inside a new building, the floorplan included a reception area and waiting room, exam rooms, medical offices and a stress room for testing. The custom reception desk was the focal point of the clinic, built with millwork panels and reveals, tiles installed vertically on the face of the desk with a white quartz waterfall countertop. LVT wood-look floors were laid in a chevron pattern in reception and installed in a linear pattern throughout the remainder of the clinic.

Photography: Martin Knowles Photography
Return to Projects